چالشهای سیستم توزیع برق بیمارستان
بیمارستانها بیشتر از هر جای دیگری انرژی مصرف میکنند و احتمالاً تنها ساختمانی است که برای نجات جان انسانها به مصرف برق نیاز دارد. صرف نظر از اندازه بیمارستان، نگهداری مناسب، ثبات و قابل اطمینان بودن منبع تغذیه برای عملکرد کارآمد کاملاً حیاتی است.
قطع برق نه تنها برای کارکنان بیمارستان ناخوشایند است؛ بلکه میتواند برای مراقبت از بیماران هم خطرناک باشد. مراقبتهای درمانی به تامین برق ایمن و بدون قطعی به مرکز بیمارستانی بستگی دارد. حتی قطعی برق کوچک میتواند عواقب جبرانناپذیری بههمراه داشته باشد.
مراکز درمانی با چالشهای زیادی برای مدیریت امکانات خود روبرو است. در این مقاله آلفا یو پی اس به چند چالش کلیدی توزیع برق در بیمارستان اشاره میکنیم. اگر می خواهید در مورد راهکارهای حل مشکلات برق بیمارستان بیشتر بدانید تا آخر همراه ما باشید.
راهکارهای حل مشکلات برق بیمارستان
1. اعتماد بیش از حد به نیروی برق
امکانات بیمارستانی سیستمهای پیچیده زیادی دارند، از سیستمهای ساده مانند روشنایی یا اعلام حریق گرفته تا سطوح بالاتر مراقبت، مانند سیستمهای نظارت، بانک خون و خدمات انتقال خون، ذخیرهسازی مواد و غیره. از دست دادن دسترسی به نمودارهای الکترونیکی بیماران، تاریخچه و اطلاعات درمان به شدت توانایی کارکنان را برای تصمیمگیری صحیح در حین ارائه مراقبت از بیمار مختل کند.
در صورت قطع برق، منبع تغذیه اضطراری باید به سرعت آماده شود. سیستمهای پشتیبان برای مقابله با آسیبها طراحی شدهاند که ممکن است سیستم توان اولیه لازم برای مقابله با این آسیب را نداشته باشد. یک سیستم منبع تغذیه بدون وقفه یو پی اس (UPS) میتواند برق مداوم را تامین کند و تجهیزات حیاتی را برای قطعی برق لحظهای تامین کند.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید یوپی اس
2. تعمیر و نگهداری
بسیاری از بیمارستانها قادر به استفاده یک مهندس برق اختصاصی که بتواند بهطور منظم تعمیر و نگهداری تجهیزات را انجام دهد، نیستند. بههمین دلیل آنها روش دیگری را در نظر گرفتهاند. نوسازی تجهیزات توزیع برق میتواند به معنای بازدید کمتر برای مهندسین برق و زمان بیشتر بین تعمیر و نگهداری باشد.
سیستمهای مانیتورینگ از راه دور میتوانند وضعیت منبع تغذیه را نمایش دهند و هشدارهای اولیه را برای نقصهای احتمالی ارائه دهند. با هشدار پیشرفته و سریع خرابیها، تعمیر را میتوان به سرعت انجام داد و خطر احتمالی را کاهش داد.
3. پایداری انرژی
بودجه یک عامل تعیین کننده در ساخت تاسیسات ساختمان است. بیمارستانها نسبت به سایر ساختمانها انرژی بیشتری مصرف میکنند، در واقع، مصرف انرژی اغلب نیمی از بودجه کلی هستند. سازماندهی امکانات بهداشتی و درمانی پیچیده است. در هنگام تصمیمگیری بسیار مهم است که هم هزینه و هم کارایی تجهیزات زیرساخت را در نظر داشته باشید.
ارتقاء و جایگزینی پیوسته تجهیزات به کاهش هزینهها کمک میکند. استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و بهینهسازی زیرساختهای بیمارستانی میتواند هزینهها را کاهش داده و مشکلات زیستمحیطی ایجاد شده را کاهش دهد.
4. فناوری مقیاسپذیر
خطر یک سیستم ناکارآمد در مراقبتهای بهداشتی میتواند خطرناکتر از هر صنعت دیگری باشد. بیمارستانها و مراکز مراقبتهای بهداشتی باید به طور مداوم تجهیزات خود را بهروز کنند. از آنجایی که بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی کاملاً به برق وابسته هستند، وجود منبع تغذیه بدون وقفه در مراکز درمانی بسیار حیاتی میشود.
سخن پایانی
سیستم توزیع برق مناسب در یک مرکز درمانی بسیار حیاتی است. در صورت قطع برق در بیمارستانها، جان افرادی که در آنجا وجود دارند به خطر خواهد افتاد. مراکز درمانی در مواجه با سیستم برق خود، چالشهای مختلفی دارند که در این مقاله به چهار چالش اصلی اشاره شد. شما برای راهکارهای حل مشکلات برق بیمارستان چه پیشنهادی دارید؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.