یو پی اس سه فاز

فیلـتر

نمایش 1–24 از 35 نتیجه

یو پی‌ اس سه‌فاز

مراکز صنعتی و کارخانه‌های بزرگ برای انجام فعالیت‌های خود، معمولاً از وسایل الکتریکی بسیار گران‌قیمتی استفاده می‌کنند. اگر مشکلی برای این‌گونه وسایل پیش بیاید؛ قطعاً هزینه سنگینی را برای مدیریت کارخانه و مراکز صنعتی به دنبال خواهد داشت.

پس مدیران این مکان‌ها باید تمام سعی خود را به کار گیرند؛ تا امنیت این وسایل را تأمین کنند. یکی از راه‌های مفید و تأثیرگذار در این زمینه، استفاده از دستگاه‌های ups سه‌فاز است.

یوپی‌اس سه‌فاز به‌عنوان تأمین‌کننده مداوم برق اضطراری وسایل الکتریکی شناخته می‌شود. این دستگاه وظیفه دارد که در هنگام قطع شدن برق شهری، نیرو و انرژی لازم برای کارکردن وسایل برقی را فراهم کند تا در هنگام قطع ناگهانی برق یا ایجاد نوسان، آسیبی به آنها وارد نشود. اگر قصد خرید یوپی‌اس سه‌فاز را دارید؛ بهتر است که ابتدا با انواع این دستگاه آشنا شوید و با اطلاعات کافی خرید خود را انجام دهید.

در این مطلب به طور کامل یوپی‌اس سه‌فاز را مورد بررسی قرار خواهیم داد و تمام کاربردها و مزیت‌های آن را هم بیان می‌کنیم تا با خیال راحت خرید خود را انجام دهید.

آشنایی با یوپی‌اس سه‌فاز

یوپی‌اس سه‌فاز یکی از انواع یوپی‌اس است که خاصیت‌ها و ویژگی‌های خاص خود را دارد. یک سیستم سه‌فاز که شامل حداقل چهار سیم می‌شود؛ در طراحی و ساخت دستگاه یوپی‌اس سه‌فاز استفاده شده است که سه عدد آنها هادی (فاز) و یک عدد خنثی (نول) هستند. در نتیجه این سیستم می‌تواند خروجی سه‌فاز و یا خروجی تک‌فاز را پشتیبانی کند و ولتاژ 380تا 415 ولت را تولید کند.

یوپی‌اس سه‌فاز در زمانی که برق شهری وصل است، انرژی لازم را در باتری خود ذخیره می‌کند تا در هنگام قطع شدن برق بتواند برق موردنیاز وسایل الکتریکی را تأمین کند. اما بهتر است بدانید که یوپی‌اس سه‌فاز به چند دسته تقسیم می‌شود. پس اگر قصد خریداری این دستگاه را دارید؛ بهتر است که با انواع یوپی‌اس سه‌فاز آشنا شوید.

انواع یوپی‌اس سه‌فاز

به‌طورکلی یوپی‌اس‌های سه‌فاز به دودسته ترانس دار و بدون ترانس تقسیم خواهند شد که هرکدام دارای خصوصیات و ویژگی‌های خاص خود هستند.

یوپی‌اس سه‌فاز ترانس دار

در طراحی و ساخت این نوع از یوپی‌اس‌های سه‌فاز، از یک ترانس برای افزایش ظرفیت تحمل کوتاه‌مدت جریان استفاده می‌شود. به همین دلیل است که به آنها ترانس دار (ترانس بیس) یا ترانس ایزوله گفته می‌شود. یوپی‌اس سه‌فاز ترانس دار از لحاظ عملکرد، مشابه یوپی‌اس‌های معمولی است. این نوع از یوپی‌اس‌های سه‌فاز به‌تنهایی به دودسته؛ ترانس دار سه‌فاز به تک‌فاز و ترانس دار سه‌فاز به سه‌فاز تقسیم می‌شوند.

هدف از استفاده ترانس در یوپی‌اس‌های سه‌فاز، جلوگیری از موارد خاصی است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به جلوگیری از انتقال ولتاژ بالای AC، کاهش اثرات ناشی از صاعقه، حفاظت در برابر اتصال غیرعمد افراد به یکی از سیم‌ها و جلوگیری از اتصال داخلی بین یکی از سیم‌ها اشاره کرد.

دستگاه یوپی‌اس سه‌فاز ترانس دار دارای قابلیت‌های بسیار خوبی است که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • حذف‌کردن ولتاژ DC در مدار خروجی و جلوگیری از صدمات ناشی از آن
  • حذف نویزها با فرکانس بالا برای بهبود شکل موج ولتاژ خروجی دستگاه
  • کاهش تعداد باتری موردنیاز به دلیل استفاده از مدار اینورتر
  • تطابق دستگاه با انواع بارهای مصرفی غیرخطی

یوپی‌اس سه‌فاز بدون ترانس

یوپی‌اس سه‌فاز بدون ترانس یا ترانس لس، به‌نوعی از دستگاه‌های یوپی‌اس سه‌فاز گفته می‌شود که در طراحی و ساخت آنها، به‌جای ترانس از مدار الکتریکی استفاده شده است. به همین دلیل در مقایسه با یوپی‌اس‌های سه‌فاز ترانس دار، از پایداری کمتری برخوردار هستند. این نوع از یوپی‌اس‌ها هم به دودسته؛ بدون ترانس سه‌فاز به تک‌فاز و بدون ترانس سه‌فاز به سه‌فاز تقسیم می‌شوند.

یوپی‌اس‌های بدون ترانس هم دارای مزیت‌های خاص خود هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به وزن کم، سادگی، ابعاد کوچک‌تر و راحتی در جابه‌جایی اشاره کرد. اما نبود ترانس ایزوله در قسمت خروجی این دستگاه باعث شده که ویژگی‌های منحصربه‌فردی داشته باشد که از مهم‌ترین آنها می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • کاهش تلفات دستگاه و بالابردن راندمان آن به دلیل عدم به‌کارگیری ترانس خروجی
  • کاهش حجم و وزن دستگاه
  • قیمت مناسب‌تر
  • امکان استارت دستگاه توسط باتری برای تمام توان‌ها

کاربردهای یوپی‌اس سه‌فاز

کاربردهای یوپی‌اس سه‌فاز بسیار زیاد هستند و از آن در صنعت‌های مختلفی استفاده می‌شود. اما انتخاب هرکدام از مدل‌های این دستگاه کاملاً بستگی به نوع دستگاه‌های برقی و محیطی کاری شما دارد. چون هرکدام از مدل‌های این دستگاه دارای خصوصیات و ویژگی‌های خاص خود است.

کاربردهای یوپی‌اس سه‌فاز ترانس دار

از این نوع یوپی‌اس‌ها بیشتر برای مواردی استفاده می‌شود که بار جریان ناگهانی زیادی به مدار اعمال می‌شود. مخصوصاً زمانی که چند وسیله برقی هم‌زمان روشن است. به همین دلیل یوپی‌اس سه‌فاز ترانس دار را بیشتر در مراکز صنعتی و تجهیزات پزشکی استفاده می‌کنند. چون در این‌گونه مکان‌ها به‌صورت شبانه‌روزی تعداد زیادی از دستگاه‌های الکتریکی باید روشن باشند.

معمولاً از یوپی‌اس ترانس دار در قدرت‌های 5 الی 15 کیلوولت آمپر تک‌فاز و 10 الی 400 کیلوولت آمپر سه‌فاز استفاده می‌شود.

کاربردهای یوپی‌اس سه‌فاز بدون ترانس

از این نوع یوپی‌اس بیشتر برای سیستم‌های اداری و کامپیوترها استفاده می‌شود. چون اینها دارای بارهای ماهیت غیرخطی و لحظه‌ای ندارند. بارهای خطی یا به‌اصطلاح سوئیچ مد، برای این نوع دستگاه مشکل ایجاد خواهند کرد.

خرید و قیمت یوپی‌اس سه‌فاز

خرید و قیمت یوپی‌اس سه‌فاز یک مسئله بسیار مهم برای افراد خریدار است. افرادی که قصد خرید این نوع از یوپی‌اس‌ها را دارند؛ بهتر است که آنها را از فروشگاه‌ها و سایت‌های معتبر خریداری کنند. سایت آلفا یوپی‌اس (Alphaups.net) یکی از بهترین و معتبرترین سایت‌های ایران است که سال‌ها در حوزه فروش سیستم‌های برق اضطراری کار می‌کند. با مراجعه به این سایت می‌توانید علاوه بر مشاهده قیمت‌ها و انواع مدل‌های یوپی‌اس سه‌فاز، از مشاوره متخصصان شرکت بهره‌مند شوید.

 

اطلاعات بیشتر ...